Panerade halloumi

Från en gammal ICA buffé där de skriver såhär: här har jag panerat den som man gör på restaurang En halv Grek Plus en Turk i Stockholm.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 200 g halloumi
  • ½ dl mjöl
  • 1 ägg
  • 2 dl ströbröd
  • Smör
  • Neutral olja

Gör så här

  1. Skär halloumin i ca 8 pinnar. Doppa dem i mjöl, sedan i uppvispat ägg och sist i ströbröd. Stek dem gyllenbruna i lika delar smör och neutral olja. Låt dem rinna av på hushållspapper. Servera dem nystekta och frasiga med en god chutney att doppa stavarna i.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…