Pannacotta med hjortron

Mexiko goes Norrut. En blandning av tequila och norrländska bär, vad blir det? En mexikansk hjortronpannacotta på Humlelirets vis, såklart!

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 2 gelatinblad
  • 2 dl mjölk, 3%
  • 2 dl vispgrädde
  • 3/4 dl socker
  • 1 msk tequila
  • 1 msk mörk rom
  • 1 krm vaniljpulver
  • 2 dl hjortronsylt
  • Färsk mynta

Gör så här

  1. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten. Koka upp mjölk, grädde, socker, tequila, rom och vaniljpulver i en kastrull. Ta från värmen. Krama ur gelatinbladen och rör ner. Fördela i 4 glas. Ställ in i kylen i minst 4 timmar.
  2. Toppa pannacottan med hjortronsylt och garnera med mynta.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…