Pannkakscanneloni med skinka

Pannkakor med inspiration av Italien.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 200 g rökt skinka eller kassler
  • 500 g fryst bladspenat
  • 2 vitlöksklyftor eller 1 gul lök
  • Smör
  • 1 tsk salt
  • 1 krm mald muskot
  • 8 pannkakor
  • 3 dl Kelda sås Simply Cheese
  • 1 dl riven ost

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 250 grader.
  2. Tina spenaten och krama ur vattnet. Skala och hacka löken. Strimla skinkan.
  3. Fräs löken i smör i en stekpanna. Rör ner skinka och spenat. Smaksätt med salt och muskot.
  4. Fördela spenatröran på pannkakorna och vik ihop dem. Lägg dem på ett smort, ugnssäkert fat.
  5. Häll över såsen och strö över osten.
  6. Gratinera i mitten av ugnen 10-15 min.
  7. Servera med en sallad.
  8. Tips!
  9. Tomatsallad passar extra bra till denna rätt.

Kommentarer

Gud vad gott detta lät.. Passar mig och min LCHF perfekt.

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…