Papadums med lime- och mangoyoghurtdip

Indiskt tunnbröd, klart för gräddning, finns på den asiatiska hyllan

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 2 paket papadums, Santa Maria (à 110 g)
  • LIME- OCH MANGOYOGHURT:
  • 1 lime, rivet skal och saft
  • 5 dl matyoghurt (10 %)
  • 125 g mango chutney (ca 1¼ dl)
  • ½ tsk salt

Gör så här

  1. Mixa yoghurt, chutney, limeskal och limesaft i en mixer. Smaka av med salt. Ställ kallt.
  2. Grädda papadumsen, två och två, på en tallrik i mikrovågsugnen på full effekt (max 800 W), ca 2 min. Lägg dem undan för undan på galler.
  3. Servera papadumsen och dippen till välkomstdrinken.

Kommentarer

Gott men inte till papadums hellre naan

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…