Pastasallad med tomater, ägg och spenat

En färgstark sallad med mättande tillbehör.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 250 g pasta t ex skruvar eller penne
  • 4 ägg
  • 2½ dl gräddfil
  • 1 tsk örtsalt
  • 1-2 tsk fransk senap
  • 1 dl hackad persilja
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 rödlök
  • 4 tomater
  • 100 g färsk spenat eller sallad
  • Svartpeppar

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  2. Koka äggen i ca 8 min.
  3. Blanda gräddfil, örtsalt, senap, persilja och vitlök.
  4. Blanda den kokta, kalla pastan med såsen.
  5. Skala och skiva löken. Skär tomaterna och spenaten i bitar.
  6. Skala och klyfta äggen.
  7. Blanda ner grönsakerna och äggen i pastan.
  8. Mal över lite svartpeppar.
  9. Servera med bröd.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…