PEPPARROTSKASSLER

Snabbt, lätt och jättegott

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 500 G KASSLER
  • 1 MSK GROVRIVEN PEPPARROT
  • 1 DL VISPGRÄDDE
  • 1 DL CHILISÅS
  • EV 1 MSK SHERRY

Gör så här

  1. SKÄR KASSLERN I HALVCENTIMETERTJOCKA SKIVOR. LÄGG SKIVORNA LITE OMLOTT MED DEN RIVNA PEPPARROTEN EMELLAN PÅ ETT UGNSSÄKERT FAT.
  2. VISPA SAMMAN GRÄDDE, CHILISÅS OCH SHERRY. SLÅ BLANDNINGEN ÖVER KASSLERN. SÄRA LITE PÅ SKIVORNA SÅ BLANDNINGEN OCKSÅ KOMMER NER MELLAN DEM.
  3. GRATINERA BUBBLANDE HETT I 225 GRADER VARM UGN I CA 20 MIN. GARNERA RÄTTEN MED PERSILJA OCH LITE EXTRA PEPPARROT. SERVERA MED FÄRSKPOTATIS OCH SOCKERÄRTOR ELLER SALLAD

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@lisaivarsson

Jordgubbstårta

Min mamma och jag gjorde en underbart god jordgubbstårta i sommras. Jag frågade var någonstans hon hittat recepten men hon sa att det var…

Nyhet i beställningssortimentet
99 kr