Persikomarmelad med vitt vin och vanilj

Pesikomarmelad är jättegott men med vin och vanilj borde den bli superb!

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 1 kg väl mogna persikor
  • 1 dl vitt vin
  • 1 paket Dansukker syltsocker 1+3
  • 2 tsk Dansukker vaniljsocker

Gör så här

  1. Skålla, skala och kärna ur persikorna. Skär i små bitar. Blanda persikorna och vinet i en kastrull och sjud under lock i 3-4 minuter. Tillsätt syltsockret och koka i ytterligare 2-3 minuter. Rör i vaniljsockret. Skumma väl. Häll upp på varma, väl rengjorda burkar. Förslut. Förvara svalt.

Kommentarer

Mycket god! Du har många goda recept som jag har gjort.

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…