Potatissallad

Min favorit till stekt, el grillat kött Godast dagen efter den är gjord.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 5 dl creme fraiche
  • 1½ dl majonäs
  • 3 - 4 hårdkokta ägg
  • 1 burk smörgåsgurka (Mor Annas)
  • 1 gul lök
  • 4-5 msk spad av smörgåsgurkan, gurkfröna med
  • En medel stor gryta kokt potatis
  • Salt efter smak
  • Svartpeppar efter smak

Gör så här

  1. Börja med att koka potatis och ägg. Äggen ska vara hårdkokta. När det är klart, ställ att kallna.
  2. Hacka löken. Skär gurkar i småbitar
  3. Blanda creme fraiche och majonäs, blanda sedan i gurkspadet, salta och peppra efter smak.
  4. Ha i lök och gurk hacket och blanda om.
  5. När ägg och potatis är kallt, skärs det i valfri storlek och blandas i creme fraiche röran.
  6. Ställ i kylen att dra ihop sig i smak

Kommentarer

Jättegod potatissallad som alla tycker om. Len och god i smaken. Lättlagad. Finns inte att köpa lika god.
Helt kanon, supergod. renslickad skål. Blir högsta betyg

Liknande recept

Nyhet i beställningssortimentet
99 kr