Risnudelsallad med skinkwok

Låter gott.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 250 g risnudlar
  • 3 msk sweet chilisås
  • 1 msk ris- eller vitvinsvinäger
  • 2-3 msk japansk soja
  • 400 g färsk skinka, strimlad
  • 2 msk Becel flytande
  • 150 g färska sockerärter
  • 2 paprikor, i tärningar
  • 250 g broccolibuketter
  • 1 rödlök, i månar
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 40 g cashewnötter, grovt hackade

Gör så här

  1. Koka nudlarna enligt förpackningens anvisningar. Häll över i ett durkslag och spola med kallt vatten. Lägg upp i en skål och klipp i lite kortare bitar. Slå över en blandning av sweet chilisås, vinäger och 1 matsked soja.
  2. Stek skinkan i omgångar i 1 matsked Becel flytande. Lägg upp köttet på en tallrik.
  3. Stek grönsakerna och vitlöken i 1 matsked Becel flytande. Låt dem behålla lite tuggmotstånd.
  4. Lägg ner köttet bland grönsakerna. Smaksätt med 1-2 matskedar soja.
  5. Blanda skinkwoken med nudlarna och strö över cashewnötterna.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…