Rödkål med granatäpple

240 kcal/port

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 400 g rödkål
  • 2 dl granatäppeljuice eller tranbärsjuice
  • 1 tsk vinäger
  • salt
  • peppar
  • ½ granatäpple
  • Garnering:
  • Kryddgrönt

Gör så här

  1. 1. Strimla rödkålen i en matberedare eller med en osthyvel.
  2. 2. Lägg rödkålen, granatäppeljuicen, och vinägern i en tjockbottnad kastrull och sjud tills rödkålen mjuknat, ca 5 minuter.
  3. 3. Gröp ur granatäpplet och ta bort alla hinnor. Krydda och blanda ner granatäppelkärnorna.
  4. 4. Garnera med en kvist kryddgrönt

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…