Rosépepparbiff med päron och ädelost

Detta recept damp ner i min brevlåda. Det visade sig vara en hit, helt enkelt jättegott ! Jag älskar nämligen päron och ädelost. Tillsammans i denna kombination kött och pasta helt outstanding.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 500 g rostbiff
  • 2 msk rosépeppar
  • 2 msk smör
  • salt
  • vitpeppar
  • 500 g färsk pasta
  • Salt
  • 150 g ädelost
  • 2 dl crème fraiche
  • 200 g färsk spenat
  • 1 moget päron

Gör så här

  1. Börja med att tärna köttet i ca 1½ cm bitar. Krossa rosépepparn. Rulla köttet i peppar. Stek i smör ca 5 minuter. Krydda med salt och peppar.
  2. Mosa 2/3 av osten med crème fraiche. Dela spenaten i mindre bitar. Klyfta det mogna päronet.
  3. Tillaga den färska pastan, låt rinna av. Blanda pastan med den mosade crème frache, osten
  4. och vänd ner spenat, päron och biff.
  5. Smula över resten av ädelosten, avnjut.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…