Rosépepparbiffar i senapssås

En god variant på vardagsmat. (Rosékorn är ett måste)

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 500 g köttfärs
  • 4 msk ströbröd
  • 1½ dl mjölk
  • 1 ägg
  • 1 hackad gul lök
  • 2 st pressade vitlöksklyftor
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 2 dl mellangrädde
  • 1 dl crème fraiche
  • 2 msk fransk senap
  • 1-2 msk krossade rosépepparkorn
  • (måste vara en bra peppar smak)

Gör så här

  1. Blanda mjölk och ströbröd i en bunke, tillsätt lök, vitlök, salt
  2. och svartpeppar och sist färsen med ägget.
  3. Forma biffar, stek i omgångar.
  4. Spar skyn. ( Varmhåll biffarna)
  5. Sila skyn, häll i panna tillsammans med grädde, crème fraiche, fransk senap och de krossade pepparkornen.
  6. Låt sjuda en stund.
  7. Häll såen över biffarna.
  8. Servera med klyftpotatis och grönsallad

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

Nyhet i beställningssortimentet
99 kr