Rostbiff med bulgursallad och pepparrotscrème

Färdig färskost smaksatt med pepparrot och rosastekt rostbiff är smarta genvägar till en supersnabb middag.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 400 g skivad färdigstekt rostbiff
  • 3 dl bulgur
  • 1 rödlök
  • 1 äpple
  • 100 g babyspenat
  • ½ dl olivolja
  • 3 msk vit balsamvinäger
  • 125 g färskost med pepparrot
  • Några droppar mjölk
  • Salt
  • Svartpeppar

Gör så här

  1. Koka bulguren enligt anvisning på paketet. Låt svalna något.
  2. Skala och strimla löken fint. Kärna ur och skär äpplet i tunna klyftor.
  3. Blanda bulgur, lök, äpple och babyspenat med olivolja och vinäger. Smaka av med salt och peppar.
  4. Rör ut pepparrotsfärskosten med lite mjölk till en krämliknande konsistens.
  5. Servera salladen med skivad rostbiff, pepparrotskrämen och gärna en bit baguette till.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…