Rostbiffsstrutar med potatissallad och melonsalsa

Friskt och gott!!

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 100 g skivad färdigstekt rostbiff eller pastrami
  • 1 dl småbladig sallad t ex mache eller rucola
  • 100 g cocktailtomater
  • Potatissallad:
  • 150 g kokta kalla potatisar
  • 1 tsk riven pepparrot
  • 1 tsk flytande honung
  • 1 dl creme fraiche
  • 1 krm salt
  • 1 tsk hackad gräslök
  • Melonsalsa:
  • 150 g tärnad cantaloupe eller honungsmelon
  • 100 g tärnad gurka
  • 1 tsk strimlad röd spansk pepprafrukt
  • 1 tsk vitvinsvinäger
  • 1 tsk rapsolja
  • ! tsk vatten

Gör så här

  1. Skär potatisen i små tärningar. Blanda pepparrot, honung, crème fraiche, salt och grädlök. rör ner potatisen.
  2. Skölj salladen och rulla in små buketter i rostbiffen.
  3. Blanda samman melonsalsan.
  4. Servera rostbiffstrutarna med potatissalladen, melonsalsan och cocktailtomater.
  5. Ca 397 kcal/portion varav ca 18 g fett, 30 g kolhydrater, 29 g protein

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

Nyhet i beställningssortimentet
99 kr