Smördegsöverbakad kassler

Så gott var det

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 4 dl lätt creme fraiche
  • 200 g bonjour vitlöksost
  • Färdigkavlad smördeg
  • 800 g Kassler
  • Ägg till pensling

Gör så här

  1. Bred över ett täcke av färdigkavlad smördeg. (det går bra med smördegsplattor också med då måste man kavla ut dem lite). Pensla med ägg och in i ugnen på 225 grader tills smördegen fått fin färg.Strimla kasslern och bryn den snabbt i en stekpanna. Häll över den i en gratängform.Blanda creme fraiche (lätt) med vitlöksosten och värm i kastrull tills osten smält.Häll över såsen över kasslern.
  2. Bred över ett täcke av färdigkavlad smördeg. Pensla med ägg och in i ugnen på 225 grader tills smördegen fått fin färg.
  3. Servera med pressad potatis och en grönsallad.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

Nyhet i beställningssortimentet
99 kr