Spenat och ostfylld quesadilla

En perfekt vegetarisk förrätt.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 1 pkt fryst bladspenat, 250 g
  • 2 dl Crème Fraiche, Champinjon-kantarell
  • 4 dl riven Västerbottenost
  • 8 tortillabröd
  • 2 msk solrosolja

Gör så här

  1. Tina spenaten och krama ur vattnet.
  2. Hacka den grovt och blanda med Crème fraiche.
  3. Strö över hälften av osten på 4 tortillabröd. Lägg på ett lager spenatfyllning och toppa med mer ost.
  4. Lägg på resterande bröd som lock.
  5. Pensla lite olja på bröden.
  6. Hetta upp en stekpanna eller grillpanna och rosta bröden på båda sidor tills de fått en fin gyllene färg och osten har smällt.
  7. Skär i mindre bitar och servera.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…