Kyckling chili & smoky
En god kycklingrätt som passar bra till ris eller potatis.
Att laga till en färslimpa enligt GI-metoden har sina sidor, normalt är det ju ströbröd i färsen och det måste uteslutas. Jag ersätter det med ett par matskedar majsenamjöl och ett extra ägg samt lite tjock grädde. Färslimpan håller ihop mycket bra med de ingredienserna, och saftig blir den också. Tillsammans med tillbehören som består av hela små tomater och späda morötter samt lökbåtar blir det också en vacker anrättning. Servera den med en härlig cole slaw, det behövs inte potatis!
En god kycklingrätt som passar bra till ris eller potatis.
Kinamat som går snabbt att göra
Ännu godare blir grytan om du gör den dagen innan.
Söndagsmiddag med frisk syra av färska plommon och röda bär.
Låda på nytt sätt! Härlig smak och sälta från rökt lax! Gott på buffén.
Mjäll kalkonfilé med mustig och smakrik coca cola sås…