Svampröra med ris

titta gärna på http://gourmet.watolla.com/gourmet.php

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 1 ½dl ris
  • vatten
  • salt
  • 200g champinjoner
  • 4 auberginer
  • 4 tomater
  • 200g Keso
  • salt
  • nymald svartpeppar

Gör så här

  1. Koka riset enligt förpackningens anvisningar.Skölj och skiva champinjonerna. Fräs dem utan fett i en kastrull på svag värme tills vätskan från svampen kokat in.Dela auberginerna i halvor på längden. Skär ut innehållet med t.ex. en sked och skär i tärningar. Spara skalen. Hacka tomaterna grovt. Värm ugnen till 175Grad.Blanda champinjoner, auberginetärningar och tomater med riset. Rör i Keso. Smaksätt med salt och peppar.Fördela risblandningen i fyra av skalhalvorna. Lägg på de övriga som lock. Slå in varje aubergine i en bit aluminiumfolie och ställ dem i en liten långpanna. Ugnsbaka auberginerna 30-45 min.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…