Thai green chicken curry

Enkelt och gott.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 1 kg kycklingfilé
  • 2 stora röda paprikor
  • 1 stor squash
  • 2 gula lökar
  • 2 stora vitlöksklyftor
  • 3-4 msk thai green curry paste
  • 400 ml kokosmjölk
  • 1 msk thailändsk fisksås
  • Olja
  • Ris

Gör så här

  1. Skär eller hacka löken och pressa vitlöken, skär kycklingen, paprikorna och squashen i bitar av önskad storlek.
  2. Stek lök och vitlök i lite olja tillsammans med currypastan.
  3. Lägg i kycklingen och bryn några minuter. Lägg i grönsakerna och häll på kokosmjölken. Koka upp och sänk sedan värmen. Låt det hela puttra tills köttet är genomkokt.
  4. Koka riset under tiden.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

Fynda ”Best Wine in box”
229 kr