Köttfärskebab med hemmagjord Kebabkrydda
Supergott, nyttigt och enkelt! Jag använder laktosfri turkisk yoghurt, så blir rätten helt laktosfri.
Vad gör man med den överblivna älgbiffen från dagen före? Detta blev ett ovanligt lyckat crossover-recept som vi kommer att laga fler gånger. Naturligtvis går det lika bra att använda vanlig biff - nylagad varm eller kall från igår. Perfekt som förrätt eller för den lilla aptiten.
Supergott, nyttigt och enkelt! Jag använder laktosfri turkisk yoghurt, så blir rätten helt laktosfri.
Vi har börjat köra Burger-Tuesday hemma hos mig, mycket uppskattat av alla husets medlemmar! Detta är det senaste tillskottet, makalöst goda och saftiga burgare…
Gärna kantareller eller ”trattisar”
Ta ut köttet ur kylskåpet så att det blir rumstempererat
Apelsinen sätter verkligen en fin touch på denna rätten.
Underbart gott! Jag serverade med en tomatsalsa och kokt potatis och en kall vitlökssås.