Ingredienser

  • 8 skivor lövbiff
  • 1 gul lök , hackad
  • 2 pkt bacon, à 140 g
  • Paprikapulver
  • Salt
  • Peppar
  • Smör till stekningen
  • Såsen:
  • 300 g philadelphiaost med paprika och löksmak
  • 4 dl grädde
  • 1 köttbuljongtärning
  • 1 msk soja
  • Salt
  • Peppar

Gör så här

  1. Skär baconet i bitar och hacka löken.Stek lök och bacon några minuter och lägg åt sidan sålänge.
  2. Stek lövbiffen hastigt i smör på hög värme, nån minut på båda sidor. Lägg sedan lövbiffen åt sidan.
  3. Lägg i buljongtärningen, grädde och mjukosten i pannan. Låt allt detta puttra ihop och krydda med salt, peppar och paprikapulvet. Lägg sedan i köttet, bacon och löken igen och låt puttra en liten stund.
  4. Serveras helst med färsk pasta och god sallad, men funkar med både ris och potatis!
  5. Smaklig måltid!

Kommentarer

Supergott...rekommenderas
Jag vill tacka för en fantastiskt god lövbiffpanna
Oj, det blev lite fel. Det var ej meningen att skicka in så många omdömen.
Supergod!!!!!!!!!
Supergod!!!!!!!!!!!!!!
Supergod!!!!!!!!!!!!!!
Supergod!!!!!!!!!!
Denna var såå god! Tack för ett bra recept! :)
Tack för ett jättegott recept. Jag strimlade lövbiffen och hade den i såsen..Supergott. / Inger
Hej allihopa! Jag hade skrivit fel i receptet, det ska ej vara någon cremè fraiche i denna panna. Har redigerat receptet nu!
Låter jättegott. Ska jag absolut prova. Hur mycket creme fraiche ska det vara?
Men viken himmelskt god lövbiffspanna

Liknande recept