Tunnbrödsrullar med äggsallad

Perfekt utflyktsmat

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 4 kokta ägg
  • 1 liten rödlök
  • 6 cornichons
  • 1 dl majonnäs
  • 1 msk fransk senap
  • 1-2 msk hackad dragon
  • 8 körsbärstomater
  • 100 g mâchesallad
  • 4 mjuka tunnbröd

Gör så här

  1. Skala och hacka äggen. Skala och hacka rödlöken samt hacka gurkan.
  2. Smaksätt majonnäsen med senap och dragon. Rör i ägg, lök och gurkhack.
  3. Skölj och halvera tomaterna, skölj salladen.
  4. Fördela äggsalladen på tunnbröden och lägg på tomater och sallad. Rulla ihop.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

Fynda ”Best Wine in box”
229 kr