Tunnbrödssnittar med saltrullle och pepparot

Festligt och gott. Vill man ha det ytterligare matigare kan man servera lite soppa, såsom rödbetssoppa eller mototssoppa, bredvid i glas.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 3 rektangulära mjuka tunnbröd
  • 100 g saltrullepålägg
  • 100 g Philadelphiaost
  • 1 tsk färskriven pepparrot
  • 1 msk finhackad gräslök
  • Salt
  • Svartpeppar

Gör så här

  1. Hacka saltköttet fint och blanda det med Philadelphiaosten, pepparroten och gräslöken. Smaka av med salt och nymalen svartpeppar.
  2. Fördela på tunnbröden och bred ut jämt, rulla ihop från långsidan. Skär i 3 cm-bitar och lägg upp snyggt på fat.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

Sveriges bäst prisatta Chianti! 1L för 99 kr
99 kr