Ugnsbakad fylld laxfilé

Alltid gott med fisk.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 800 g benfri laxfilé
  • 1 1/2 tsk salt
  • 2 krm nymald vitpeppar
  • 1 msk smör
  • Fyllning:
  • 1/2 dl lättmajonnäs
  • 1 dl crème fraiche
  • 2 msk dill och persilja , fryst och hackat
  • 1/2 lime , rivet skal
  • 2 msk krabbpastej i tub , Abba

Gör så här

  1. Ugn 200º.
  2. Skär fiskfilén i fyra bitar. Skär ett snitt i mitten på varje bit, så långt att det bildas en ficka. Salta och peppra. Lägg fisken i en smord ugnssäker form.
  3. Blanda samman majonnäs, crème fraiche, dill, persilja, limeskal och krabbpastej till en jämn smet. Lägg klickar av fyllningen i varje fiskbit.
  4. Sätt in fisken i nedre delen av ugnen, ca 15 minuter tills laxen är färdig och har fått lite färg.
  5. Servera med kokt broccoli och potatis.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept