Varm Ciabattasmörgås

Underbart god smörgås, med mycket smak! Mått på ingredienserna kan du själv variera, beroende på tycke och smak.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 4 ciabattasmörgåsar
  • Pesto efter tycke och smak
  • Ruccolasallad efter tycke och smak
  • 4 skivor parmaskinka (lufttorkad)
  • Ca 8 skivade soltorkade tomater
  • Färska basilikablad efter tycke och smak
  • Mozarellaost efter tycke och smak

Gör så här

  1. Dela ciabattasmörgåsarna.
  2. Bred pesto på över- och underdel.
  3. Lägg ruccolasallad på underdelen och sedan parmaskinkan över.
  4. Dela de soltorkade tomaterna, och lägg dem över skinkan.
  5. Lägg lite basilikablad över tomaterna, och skiva mozarellan, som sedan läggs överst.
  6. Lägg nu på överdelen, och sätt in smörgåsarna i ugnen, som är uppvärmd till 200 grader.
  7. De skall vara inne tills mozarellan har smält och brödet fått lite färg.
  8. Ät och njut!!

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@anderstam

Grön purjoskinksås

En sås med ingredienser som många dessvärre brukar kasta. Superenkelt tillagad med få ingredienser. Kommer hemma hos oss att bli ett stående tillbehör på…