Varm potatissallad med kapris

En fräsch potatissallad som ska serveras varm (men funkar även väldigt bra som kall). Passar till de flesta typer av kött och fisk.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • ½ kilo potatis (på sommaren föredras nypotatis)
  • Rödlök
  • Kapris
  • Vinägrett (jag föredrar den riktigt krämig):
  • 6 msk olja
  • 3 msk vitvinsvinäger
  • 3 tsk dijonsenap
  • Salt
  • Peppar

Gör så här

  1. Skala potatisen (om ej nypotatis används) och dela i tärningar (för snabbare kokningstid och mindre pill).
  2. Blanda under tiden vinägretten med en gaffel för en jämn kräm.
  3. Rör ihop den kokta, tärnade potatisen med kapris och väl hackad rödlök efter smak. Tillsätt vinägretten och rör om noggrant.
  4. Klar att servera till kött eller fisk, stekt eller grillat.
  5. Smaklig måltid!

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…