Varm sparrissallad

Gott till parmesanfylld kycklingfilé med salviasås.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 400 g grön sparris
  • 250 g cocktailtomater
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk färsk timjan
  • Salt
  • Peppar
  • 50 g rucolasallad

Gör så här

  1. Bryt bort den nedersta, träiga delen på sparrisstjälkarna. Skär sparrisen i ca 3 cm sneda bitar och halvera tomaterna. Hetta upp oljan i en stekpanna. Lägg i sparrisbitarna och stek dem i 2 - 3 minuter. Lägg i tomaterna och stek allt tillsammans under omrörning tills det mjuknar. Krydda med timjan, salt och peppar. Lägg i rucolabladen och rör om. Servera genast.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…