Varma mackor

Varma mackor som är goda, om inte godare kalla från kylskåp dagen efter än varma..

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 20 fiskpinnar
  • 1 ½ dl majonnäs
  • 1 dl ketchup
  • Kryddor:
  • Salt
  • Peppar
  • Paprikakrydda
  • Cayennepeppar
  • 15 skivor formfranska
  • Ost
  • Tomat

Gör så här

  1. Mosa fiskpinnarna med en gaffel så det blir riktigt mosigt.
  2. (Fiskpinnarna bör vara tinade.)
  3. Blanda i majonnäsen och ketchup och rör om bra.
  4. Ha i lite salt, peppar, paprikakrydda, cayennepeppar efter smak.
  5. (Brukar ha i lite starkare kryddor om man gillar det, typ chilisås, tabasco, sweet and sour)
  6. Lägg detta på smörade skivor formfranska.
  7. Lägg på ost och en skiva tomat.
  8. In i ugnen på en plåt ca 20 min i 225 grader över- och undervärme.
  9. Ha plåten snäppet över halva så dom får färg.
  10. När osten har en fin och gyllenbrun färg är det klart.
  11. Gör massor för dom är som godast nästa dag när dom är kalla direkt från kylskåpet.. :)

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…