Varma tunnbrödsnittar med skinka och parmesan

Gott till förrätt eller på buffébordet.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 3 tunnbröd
  • 100 g skinka - antingen lufttorkad eller rökt
  • 150-200 g riven parmesan
  • C a 1 dl tjock yogurt
  • 1-2 tsk sambal oelek
  • 1/2 liten rödlök, finhackad

Gör så här

  1. Tärna skinkan riktigt smått, och blanda med parmesan, lök, sambal oelek och tillräckligt mycket yogurt för att binda ihop röran.
  2. Bred på tunnbröden, och rulla ihop den. Plasta in och lägg kallt ett tag så att röran stelnar lite. Skär i bitar, och ställ dem i en ugnsform.
  3. Baka på 200°C i ca 5-6 minuter.

Kommentarer

Supergoda drinktilltugg. Kommer att göra dessa igen!!
Gjorde dessa som ett av alternativen på påskbuffen. Men så goda dom var! Jag tog dock vanlig källar rökt skinka. Supergoda, spec till en kall öl. Dom var goda att värma i micron till frukost dagen efter oxå
Hej Har prövat dina varma tunnbrödsnittar , dom blev otroligt goda , så tack för receptet. Fast jag hade inte yoghurt hemma så jag bytte till creme fraiche. En 4:a i betyg.
Super god förrätt rekommenderas starkt 5 stjärnor
Serverade dessa på en buffé härrom veckan och det uppskattades av alla!!!
Tack för ett supergott tilltugg. Mycket uppskattade även av min superduper kräsna och misstänksamma svägerska.
Jättegoda!
Det här va jätte gott :)
Prövade det här receptet när jag buzzade för Zetas parmesanost. Åh, va gott det var! :-)
Detta fick jag i lördags som tilltugg, o gud va gott !!!!!!!!!
Jättegott, men det krävdes 2 dl yoghurt för att binda ihop röran. Mums mums :)
Hade inte samma fyllning men det blev iallafall en succé hos oss!
mums det var kanon gott!
Detta ska jag prova till helgen åter kommer med en kommentar. (men låter så gott) Mvh Lena
mmmm... låter smaskens...
mmmm............gott.....

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…