Vinbräserade kotletter

Ett recept där kotletter blir en riktig festmåltid.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 4 kotletter
  • Salt
  • Peppar
  • 1 dl ströbröd
  • 2 dl riven ost
  • 2 vitlöksklyftor
  • Olja att blöta ströbrödet med
  • 1 dl persilja
  • Potatis
  • Bernaicesås
  • Rödvin

Gör så här

  1. Krydda kotletterna och lägg över dom i en långpanna,lagom stor för kotletterna.
  2. Blanda ströbröd, olja, pressade vitlöksklyfor, ost och persilja.
  3. Lägg blandningen på kotletterna och häll rödvinet runt kotletterna.
  4. Sätt in pannan längst ner i ugnen på 225 grader ca 25-30 min. Klart när köttet har en fin yta och vinet sugits upp.
  5. Servera klyftpotatis, sallad, vitlöksklyftor och varm bernaicesås till.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

Nyhet i beställningssortimentet
99 kr