Vinbräserade rullader med sås

Norrlandskryddan kan uteslutas om man inte har den hemma

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 2 stora lövbiffar per person
  • Fransk senap
  • Salt
  • Peppar
  • Norrlandskrydda
  • 1 stor skiva parmaskinka per rullad

Gör så här

  1. Lägg ut lövbiffarna, krydda samt stryk ut skapligt med senap på skivorna och lägg sen på skinka så det täcker. Rulla ihop till rullader och fäst med tandpetare.
  2. Stek på medelvarm temperatur och låt efterkoka/bräsera i rött vin, lite rotfrukter och två lagerblad. Ta upp rulladerna och red skyn med mjöl och vatten. Krydda och tillsätt mera dijonsenap samt låt småkoka i minst 5 minuter.
  3. Sila såsen och servera rulladerna snyggt upplagda med såsen runt om och resterande i en såskanna på bordet.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…