Marinader
till ca 6 portioner kött eller fisk
Till fisk:
Blanda 2 dl The Hot Spot Mango Jalapeño Glaze med 1 dl vatten, 1/2 dl vitt vin, 1 pressad vitlöksklyfta, 1 finhackad gul lök, 1 msk chilipeppar och 1 pressad citron. Marinera fisken i minst 3 timmar.
Till oxkött:
Blanda 2 dl The Hot Spot Chipotle Glaze med 1 dl rödvin, 1/2 dl vatten, 2 pressade vitlöksklyftor, salt, peppar och 1 msk soja. Marinera köttet i minst 3 timmar.
Till fläskkött:
Häll 150 g Vitlöksklyftor Original (inkl sås) i en mixer. Tillsätt 1 dl rödvin,
1 dl vatten, 1 dl ketchup och 2 dl The Hot Spot Hong Kong BBQ-sås. Mixa samman allt noga. Marinera köttet i minst 6 timmar.
Till lammkött:
Häll 150 g Vitlök Provençale (även såsen) i en mixer. Tillsätt en 1/2 lök,
1 dl vitt vin, 1 dl vatten, 1 dl olivolja, 1 msk soja och 1 msk The Hot Spot Oriental Seasoning. Mixa samman allt noga. Marinera i minst 3 timmar.
Lycka till.