Gör din egen varmkorv
Fick en korvspruta i födelsedagspresent, och med en rök ute i boden, vad blev väl mer naturligt än att göra egen korv. Den här…
Fick en korvspruta i födelsedagspresent, och med en rök ute i boden, vad blev väl mer naturligt än att göra egen korv. Den här…
En ny förälskelse har jag hittat i Bradley Smokers rökkryddor. Här rökte vi en bit benfri fläskkotlett som förbehandlats med Bradleys Maple Curing, en…
Efter köp av Bradleyröken är jag helt tagen och röker allt, nästan. Det här var en höjdare till rotmos. Fläsklägg köper man färdigrimmad i…
Sidan, eller slaksidan som det förr kallades, på lammet är väl kanske inte den finaste delen, och ofta hamnar den i lammfärsen. Här är…
Rökt mat är gott, rök kräver inget extra fett och smaken lyfter. I mitten av sommaren 2010 köpte jag en rök av märket Bradley,…
Falukorv – vår räddare i nöden när det är mer månad kvar än det finns pengar i börsen… Här en variant med allt i…
Solbullar, med vaniljfyllning och en stor klick vaniljkräm är hutlöst dyra på ställen som 7-eleven, Shell etc. Gör de själv, det är enkelt! Gott…
I hela det brittiska öriket har två snabbmatsrätter satt sin prägel. Fish’n Chips är om man är riktigt hungrig, men till en öl när…
En berabetad rätt – men värd den extra kvart den tar att tillreda… Fläsk och hjort är en spännande kombination som passar lysande till…
Det här är en snabbis i köket som ger snabb belöning – det är gott, gott, jättegott och går på 10 minuter. Du gör…
Entrecote kan varieras i det oändliga… Den här varianten är marinerad i en chili-bönpasta och serveras med ett kryddsmör på satay-vis. Lite Asiatiskt känsla…
Kassler är i själva verket rökt benfri fläskkotlett. I Tyskland heter den Kasseler kotelett, dvs kotlett från staden Kassel. Det må vara hur det…