Ädelbakad filé

Ett recept som är lätt att dubbla. Går att förbereda fram till ugnsbakningen.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer, 600 g
  • Salt
  • Peppar
  • 1 msk smör eller margarin
  • 75 g ädelost
  • 1 dl lätt crème fraiche
  • 2 msk hackad persilja

Gör så här

  1. Ugn 225º.
  2. Krydda kycklingen väl och bryn den runt om i smör. Lägg över i en ugnsfast form.
  3. Mosa osten och blanda med crème fraiche och persilja. Klicka röran på filéerna.
  4. Baka klart i ugn, ca 15 minuter. Kontrollera att köttsaften är ofärgad.
  5. Servera ex med en god vitlökspotatisgratäng och grönsaker.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

Nyhet i beställningssortimentet
99 kr