Ägg- o tonfisklåda

Enkel lunch eller kvällsrätt med ingredienser man oftast har hemma.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 1-2 purjolökar (beroende på storlek)
  • 4 kokta ägg
  • 185 g tonfisk i vatten på burk
  • Dill
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 dl majonnäs
  • 2 msk kaviar
  • Salt
  • Citronpeppar

Gör så här

  1. Skölj och skiva purjolöken och fräs den i stekpanna, eller koka den lätt i lite saltat vatten. Lägg i smord form. Skiva eller grovhacka äggen och lägg ovanpå. Salta och peppra. Fördela en burk tonfisk och klippt dill över. Blanda ihop crème fraiche, majonnäs och kaviar och fördela ovanpå. Gratinera i 200 grader i 20 minuter. Servera med sallad och bröd.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

Fynda ”Best Wine in box”
229 kr