Ångad regnbågsforell med picklade skogschampinjoner och grapefrukt

Regnbågsforell med svamp och grapefrukt - fisk när den är som godast.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 250 g skogschampinjoner
  • 1 regnbågsforell
  • 0.5 st grapefrukt
  • Ris
  • Pickellag:
  • 1 del vinäger
  • 3 delar vatten
  • 2 delar socker
  • 4 kvistar timjan

Gör så här

  1. Ställ in fisken i ångsugnen 80 grader ca 4 minuter.
  2. Koka riset.
  3. Koka upp lagen tillsammans med timjankvistarna, lyft av och slå i champinjonerna.
  4. Filéa grapefrukten och blanda i grapefrukten i pickellagen tillsammans med champinjonerna.
  5. Ställ av de färdiga picklesen.
  6. Ta bort skinnet på den färdiga fisken, lägg upp tallrik och servera med ris och picklade skogschampinjoner.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…