Kyckling med paprika sås och ris
Jag köpte färdig grillad kyckling som jag la ner i såsen strax innan jag serverade.
En gräddig ris à la Malta passar utmärkt att låta stelna i formar och sedan bara stjälpa upp på tallrik vid servering. Har du överblivet ris eller risgrynsgröt så går det att använda här. Extra festligt blir det om man toppar med en sked ljummen hallonröra. Toppa med rostad flagad mandel eller ett blad citronmeliss.
Jag köpte färdig grillad kyckling som jag la ner i såsen strax innan jag serverade.
Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…
En längtan till Turkisk mat
Lika goda som ”Mammas” köttbullar
Spara till kalla dagar
God curd på körsbär där du inte behöver kärna ur körsbären. Den är dessutom sötad med honung istället för socker, vilket gör den lite…