Ansjovisfylld lövbiff i pita

En portion ger 498 kalorier. Rätten tar 15 min att göra.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 300 g lövbiff (4 st)
  • 1 dl ättiksgurka
  • ½ gul lök
  • 8 ansjovisfiléer
  • 1 msk margarin
  • Salt
  • Peppar
  • Pepparrotssås:
  • 1 dl lätt crème fraiche
  • 2 tsk pepparrot
  • 2 tsk fransk senap
  • Salt
  • Peppar
  • 200 g haricots verts
  • 4 pitabröd
  • 1 ask solrosskott
  • 1 knippa rädisor

Gör så här

  1. Lägg biffarna på ett skärbräde. Hacka gurka och lök i fina bitar. Fyll biffarna med gurka, lök och ansjovis. Vik ihop, fäst med tandpetare. Stek i margarin 2-3 min per sida. Salta och peppra.
  2. Blanda dressing av crème fraiche, pepparrot, senap, salt och peppar. Värm haricots verts i lite kokande vatten. Servera köttet, haricots verts och dressingen i pitabrödet. Ät solrosskott och rädisor till.

Kommentarer

Ganska dårligt foto, tagit det ur en kokbok

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…