Apelsin- och rosmarinlax

Spännande smak, enkelt och snabbt att tillaga

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 4 bitar skinn, benfri laxfile´ ca 500 g
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 tsk rosmarin
  • 2 dl vispgrädde
  • 2 msk konc. JO apelsinjuice

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225 *
  2. Lägg fisken i en smord ugnssäker form.
  3. Krydda med peppar, salt och rosmarin.
  4. Blanda grädde och apelsinjuice.
  5. Häll det över laxen.
  6. Stek i mitten av ugnen ca 15 min.
  7. Servera med grönsaker och pressad potatis.(eller ris)

Kommentarer

Super god och hur lätt som hälst att göra. Detta recept kommer att vara ett stående inslag i mitt hem. Hälsninghar Emmamagdalena

Liknande recept