Apetinacouscous med mynta

Gott

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 3 dl couscous
  • 3 dl grönsaksbuljong
  • 2 msk smör
  • 350 g Apetina
  • 1/2 gurka
  • 1 dl svarta oliver
  • 1 krm svartpeppar
  • 1/2 dl hackad gräslök
  • 3 dl grovstrimlad sallad, gärna ruccola
  • Dressing:
  • 2 dl Arla Köket medelhavsinspirerad matyoghurt
  • 1 msk flytande honung
  • 2-3 tsk hackad mynta
  • 2 krm salt
  • Dressing:
  • 2 dl gräddfil
  • 1 msk flytande honung
  • 2-3 tsk hackad mynta
  • 2 krm salt

Gör så här

  1. Tillaga couscousen i buljongen. Rör ner smöret och låt det kallna. Skär Apetinaost och gurka i stora bitar. Blanda ner det i couscousen. Rör i oliver, peppar, gräslök och sallad. Smaksätt matyoghurten med honung, mynta och salt. Servera dressingen till salladen.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

Fynda ”Best Wine in box”
229 kr