Biff med quinoasallad

Smalt och gott!

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 3 dl quinoa
  • 2 msk Becel flytande
  • 1 krm svartpeppar
  • 150 g färsk spenat
  • 200 g melon, i tärningar
  • 1 rödlök, finhackad
  • 1 avokado, i tärningar
  • 250 g körsbärstomater
  • 400 g biff, strimlad
  • 1-2 msk mango chutney
  • Salt
  • Svartpeppar

Gör så här

  1. Koka quinoa enligt förpackningens anvisningar. Blanda den kokta quinoan med 1 matsked Becel flytande och svartpeppar.
  2. Skölj spenaten. Blanda quinoa, melon, rödlök, avokado, tomater och spenat. Lägg upp på ett stort fat.
  3. Stek köttet i omgångar i 1 matsked Becel flytande i en het stekpanna. Låt inte köttet steka för länge så det blir torrt. Krydda med mango chutney, salt och peppar.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

Nyhet i beställningssortimentet
99 kr