Cannelloni med svamp och rökt kalkon

Bara 6,5 p för de som är viktväktare

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • Ca 8 stora champinjoner
  • 1 rödlök
  • Ca 90 g rökt kalkonkött
  • 3-4 skedar Kesella, light
  • 6 lasangeplattor
  • Krossade tomater
  • Salt och peppar
  • Gärna färsk persilja, rosmarin eller annan önskad krydda
  • Riven ost – 11%

Gör så här

  1. Skiva och stek champinjonerna, salta och peppra
  2. Skala, finstrimla och stek löken mjuk
  3. Strimla kalkonköttet och blanda i kesellan
  4. Lägg ut 6 lasangeplattor och klicka på kesellablandningen
  5. Fördela svampen och löken lika
  6. Rulla ihop plattorna och lägg i en smord ungsform
  7. Häll på krossade tomater, endast så det täcker ytan
  8. Strö över de färska kryddorna
  9. Strö över osten
  10. Grädda i 200 grader ca 20-25 min
  11. Servera med en fräsch grönsallad

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept