Carpaccio på lax

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • ca 200 g djupfryst laxfilé
  • olivolja
  • kaprisbär eller kapris
  • melon eller rosa grapefrukt
  • parmesanost
  • citron- eller limeklyftor
  • salt
  • grovkrossad svartpeppar

Gör så här

  1. Tina laxen men inte helt, det är lättare att skära lövtunna skivor om den fortfarande är lite frusen. Bred ut de tunna skivorna på tallrikar. Droppa över olivolja och lägg på kapris, melonkulor eller hinnfria grapefruktklyftor, hyvlad parmesanost och citron- eller limeklyfta att pressa över. Salta och peppra. Servera med vitt bröd, gärna rostat.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…