Cournpudding

Kålpudding med cuorn.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • Djupfryst cuornfärs
  • Ägg
  • Ströbröd
  • Mjölk
  • Vitpeppar
  • Salt
  • Kålhuvud
  • Sirap

Gör så här

  1. Tina cuornfärsen.
  2. Blanda ströbröd, ägg, kryddor och vätska i en skål.
  3. Blanda sedan i cuornfärsen.
  4. Den ska vara ganska lös.
  5. Strimla vitkålen och bryn den i stenpannan.
  6. Strimla över lite sirap mot slutet av bryningen.
  7. Varva kålen med cuornfärsen i en eldfast form.
  8. Ställ in i ugnen 200 grader i ca 35-40 minuter.
  9. Sås:
  10. Tag skyn från cuornpuddingen och gör en redning av mjöl och mjölk. Smaksätt med salt och peppar.
  11. Serveras med potatis och lingon.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept