Crabbfishpaj

Denna paj skall ätas kall.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • Pajskal:
  • 100g margarin
  • 3 dl vatemjöl
  • 3 krm salt
  • 3 msk kallt vatten
  • Röra:
  • 2 enkla eller 1 dubbel crabbfish
  • ca: 5 dl ärtor,
  • majs & paprika
  • 1 burk creme fraiche
  • 1dl majonnäs
  • 1 förp. Djupfryst dill
  • salt
  • citronpeppar

Gör så här

  1. Börja med att göra pajdegen och förgrädda den i ca: 15 minuter i 225 grader. Klipp crabbfishen i nästan centimeter stora bitar, blanda allt utom salt och peppar vilket röran ska smakas av med. Häll röran i pajskalet som ska vara ljummet. Låt stå ett par timmar så pajskalet får suga i sig lite så att det inte är så väldigt torrt. Ätes rumstempererad eller kylskåpskall. OBS ! endast skalet ska gräddas och det innan röran hälles i.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

Fynda ”Best Wine in box”
229 kr