Crepes med sparrisstuvning och räkor

Kanske till en lördagskväll.......

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 3 dl vetemjöl
  • 6 dl mjölk
  • 4 ägg
  • 2 krm salt
  • Smör till stekning
  • Fyllning:
  • 1 Kelda sparrissoppa
  • 3/4 dl vetemjöl
  • 250 g skalade räkor
  • 1 dl riven ost
  • Garnering:
  • Räkor

Gör så här

  1. Ugn 225 grader.
  2. Blanda samman crepessmeten och grädda 12 crepes.
  3. Blanda sparrissoppan med mjölet och låt koka upp under omrörning. Låt sjuda 3 minuter till en tjock stuvning. Tillsätt räkorna i stuvningen.
  4. Fördela fyllningen på crepsen, rulla ihop.
  5. Lägg crepsen med skarver neråt i en ugnssäker form, strö över osten .
  6. Gratinera i ca 10 minuter.
  7. Garnera med räkor efter gratinering .

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

Fynda ”Best Wine in box”
229 kr