Dill och tomatgratinerad rödspätta

Dill och tomatgratinerad rödspätta, fylld med kräftstjärtar och färskost.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 1 påse Findus Rödspätta Filéer 300g
  • 100 g kräftstjärtar i lag, avrunna
  • 100 g färskost
  • 4 msk smör, rumstempererat
  • 1 ask, 35 g, Findus Dill
  • 1 tomat, urkärnad & finhackad
  • 1 msk ströbröd
  • 1 ask, 200 g, Findus VF regnbågsblandning

Gör så här

  1. Ugn 225 grader.
  2. Tina fisken och låt rinna av på hushållspapper
  3. Blanda kräftstjärtarna med färskosten, lägg en klick på varje fiskfilé och rulla ihop, lägg tätt i en ugnsfast form.
  4. Blanda smöret med dillen och den hackade tomaten, klicka blandningen över fisken.
  5. Strö över ströbrödet och ugnsgratinera 225 °C ca 12-13 minuter.
  6. Servera med grönsakerna, kokt potatis är gott till.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept