Dragonfisk

Lättlagad och god fiskrätt.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 1 torskblock
  • Smör eller margarin
  • Salt
  • Citronpeppar
  • 1 creme fraiche (lätt eller mini)
  • 1 msk dragon

Gör så här

  1. Lägg fisken i en ugnsfast form.
  2. Skiva lite margarin över fisken.
  3. Salta och ha på citronpeppar.
  4. In i ugnen, 225 grader ca 30 min.
  5. I en skål blandar du creme fraichen och dragon.
  6. Ta ut formen med fisken, finfördela den. (skulle det se ut som om den inte är färdig ha in den stund till i ugnen)
  7. Om den var färdig då du finfördelade den, häll över creme fraiche blandningen och rör om.
  8. In i ugnen ca 5 minuter till.
  9. Serveras med kokt eller pressad potatis.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@roskerstin

Gratäng med sting

Hade kokt potatis över och var sugen på gratäng och resultatet blev en jättegod gratäng med mycket smak. Vi åt rökt fläskfile och sallad…