Dragontorsk

Detta är ett gott recept från min svärmor. Lätt att göra och såsen är förförande god:)

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 400 g fryst torsk
  • 2 grönsaksbuljongtärningar
  • 5 dl crème fraiche
  • 1 citron
  • Dragon
  • Salt
  • Peppar

Gör så här

  1. Dela fiskblocket i 3 delar. Låt det sedan koka i vatten tillsammans med 1 buljontärning en stund så att den mjuknar upp.
  2. Blanda sedan fraiche, smulad buljongtärning, dragon, lite citronskal och citronsaft i en skål. Smaksätt med salt och peppar.
  3. Lägg sedan fisken i en ugnsäker form och klicka över blandningen.
  4. Lägg in i ugnen på 175 grader i ca: 20 minuter tills den har fått färg och är genomvarm.
  5. Servera med kokt potatis och rivna morötter.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@mrsc

Mjukt tunnbröd

I Jämtland bakas tunnbröd med kokt potatis i degen för att brödet skall bli lite segt och kunna vikas ihop med en fyllning. Kambröd…

@mammamariam

Tacokyckling

God och enkel kycklingrätt som passar perfekt då man t.ex. är hemma själv med barnen och inte kan stå särskilt länge i köket. Denna…