Evas sillröra

Min godaste sill. Bara ett måste vid jul, påsk, midsommar och lite emellan. Görs iordning dagen innan. Har sökt men inte hittat denna kombination med purjolök (så gott).

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 1 brk matjesill (200 g)
  • 4 kokta hackade ägg
  • 1 liten purjolök
  • 2 dl gräddfil
  • 2 msk majonnäs
  • 1 1/2 msk chilisås

Gör så här

  1. Hacka 2 ägg och strimla purjolöken. Rör ihop med resten. Låt stå till dagen efter. Garnera med 2 ägg.

Kommentarer

Riktigt gott alla åt med god aptit.Tack.
Hej! Idag skall jag göra din populära sillröra. Mitt barnbarn äter ingen sill men den här älskar hon, mycket bra betyg det. God Jul :)
Den är jättegod! Det enda misstaget jag tycktes ha gjort, var att ha något för mycket purjo i röran. Jag gjorde för övrigt dubbel sats, den räckte hela julaftonen. :)
Har börjat testa några nya recept inför årets julbord. Detta var toppen. Gillades också av min kräsne make. Dock en synpunkt. Jag tog en 200-grams burk matjesill, dvs 200 g inklusive spad, och tyckte att det kunde vara mer sill, men det är ju lätt fixat näst gång. Tack för ett brabrecept
Har precis blandat ihop detta, ska ge matjesill en chans.... ;)
Hej! Den blev omtyckt mycke uppskattad. Det blir en 5 på den. God fortsättning på Påsken Mvh / kekke
Jag brukar göra dubbel sats. Den går åt fort.

Liknande recept

Fynda ”Best Wine in box”
229 kr